Vragen

Heeft De Ruijter proefpakketjes met De Ruijter-producten?
De Ruijter kan aanvragen voor proefpakketjes helaas niet honoreren doordat hieraan te hoge kosten zijn verbonden.

Zijn er artikelen van De Ruijter verkrijgbaar, zoals pennen, stickers, posters?
Nee, helaas zijn er geen promotieartikelen van De Ruijter verkrijgbaar.

Is een rondleiding in de fabriek van De Ruijter mogelijk?
Helaas is een rondleiding in de fabriek niet mogelijk. Dit is besloten uit hygiëneoverwegingen en vanwege veiligheidsaspecten.

Kan ik bij De Ruijter een spreekbeurt-informatiepakket aanvragen?
Ja, dat kan. Stuur hiervoor een bericht per e-mail met dit verzoek naar de Consumentenservice. Vermeld in de onderwerps-regel van het contactformulier 'Aanvraag spreekbeurt-informatiepakket'. Het gevraagde zal u dan zo spoedig mogelijk per e-mail worden toegezonden.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Zie het privacy beleid en de gebruiksvoorwaarden. Deze kunnen ingezien worden door te klikken op voorwaarden onderaan deze pagina.

Waarom zijn er geen Anijsblokjes meer?
De Ruijter Anijsblokjes zijn sinds 1928 onderdeel geweest van ons assortiment. Sindsdien is de productiemethode nauwelijks veranderd. In de afgelopen jaren is de oude anijsblokjesmachine draaiende gehouden maar helaas kunnen we door slijtage en het ontbreken van de juiste onderdelen de levensduur van deze machine niet meer verlengen. We zijn op zoek gegaan naar een passend alternatief en hebben deze gevonden in de vorm van Anijsstaafjes; staafjes gevuld met anijspoeder.

De verpakking en toepassing van Anijsstaafjes zijn anders dan die van Anijsblokjes maar het resultaat is hetzelfde: een beker warme, vertrouwde anijsmelk van De Ruijter.
Het voordeel van Anijspoeder is dat het wat beter en sneller mengt in de warme melk dan Anijsblokjes. Daarnaast is het anijspoeder apart verpakt in staafjes waardoor de smaak beter gewaarborgd wordt en het makkelijker op te bergen is. De smaak van 1 anijsstaafje komt overeen met de smaak van ongeveer 1,5 blokje.