IJskoffie met Hazelnootijs en De Ruijter Chocoladehagel Melk
This site requires JavaScript. Please enable JavaScript in the browser settings and try again.
Return to top
IJskoffie met Hazelnootijs en De Ruijter Chocoladehagel Melk
Over Ons
Producten
Recepten
Historie
Muisjes®
Actievoorwaarden
Instagram
Facebook
Youtube
Home
Recepten
IJskoffie met Hazelnootijs en De Ruijter Chocoladehagel Melk
Ijskoffie Met Hazelnootijs En De Ruijter Chocoladehagel Melk
Facebook
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Twitter
Pin it
Pin it
Pin it
Email
Email
Email
AddThis
More
Print
Prep Time
10 min
Servings
Voor 2 glazen
Ingrediënten:
2
espresso’s (of sterke koffie)
400
ml halfvolle melk
2
bollen hazelnootijs
Slagroom
1
pak De Ruijter Chocoladehagel Melk
BEREIDINGSWIJZE
1. Doe de espresso’s, met de melk en het hazelnootijs in een blender of mix met een staafmixer.
Description marked
2. Giet in twee glazen.
Description marked
3. Spuit er een mooie toef slagroom op.
Description marked
4. Versier met De Ruijter Chocoladehagel Melk
Description marked
5. Steek in beide glazen een rietje.
Description marked
6. Geniet ervan!
Description marked
Benodigdheden
Blender Of Staafmixer
Twee Glazen
Twee Rietjes
Home
Site Map
Winactie
Werken bij De Ruijter
Goed Genieten
Privacy
Disclaimer
Foodservice
Contactgegevens
Afmelden
Home
Site Map
Winactie
Werken bij De Ruijter
Goed Genieten
Privacy
Disclaimer
Foodservice
Contactgegevens
Afmelden