Home Recepten
IJskoffie met Hazelnootijs en De Ruijter Chocoladehagel Melk
Ijskoffie Met Hazelnootijs En De Ruijter Chocoladehagel Melk
 IJskoffie met Hazelnootijs en De Ruijter Chocoladehagel Melk
Prep Time
10 min
Servings
Voor 2 glazen
Ingrediënten:
2 espresso’s (of sterke koffie)
400 ml halfvolle melk
2 bollen hazelnootijs
Slagroom
1 pak De Ruijter Chocoladehagel Melk
Benodigdheden
Blender Of Staafmixer
Twee Glazen
Twee Rietjes
BEREIDINGSWIJZE
1. Doe de espresso’s, met de melk en het hazelnootijs in een blender of mix met een staafmixer.
2. Giet in twee glazen.
3. Spuit er een mooie toef slagroom op.
4. Versier met De Ruijter Chocoladehagel Melk
5. Steek in beide glazen een rietje.
6. Geniet ervan!