Havermout Pannenkoeken met De Ruijter Specials en Chunks

Home Recepten
Havermout Pannenkoeken met De Ruijter Specials en Chunks
Havermout Pannenkoeken Met De Ruijter Specials En Chunks
 Havermout Pannenkoeken met De Ruijter Specials en Chunks
Prep Time
30 min
Ingrediënten:
BEREIDINGSWIJZE
Ingrediënten pannekoeken
  • 75g Brinta
  • 60g bloem
  • 380ml melk
  • 1 ei
  • 1 rijpe banaan
  • ½ tl bakpoeder
  • 50g De Ruijter Chunks
Ingrediënten topping
  • Griekse (of volle) yoghurt
  • Fruit naar keuze
  • De Ruijter Specials Intens Puur hagelslag
  • Agavesiroop (optioneel)
Bereidingswijze pannenkoeken
  1. Mix alle ingrediënten (behalve de chunks) tot een stevig beslag
  2. Meng de chunks door het beslag
  3. Schep met een (soep)lepel wat beslag in de pan en bak dunne pannenkoekjes in hete boter of olie
Bereidingswijze topping
  1. Werk af met de Griekse yoghurt, het fruit en bestrooi met De Ruijter Specials Hagelslag (Intens Puur)
  2. Genieten maar!