Havermout Pannenkoeken met De Ruijter Specials en Chunks
This site requires JavaScript. Please enable JavaScript in the browser settings and try again.
Return to top
Havermout Pannenkoeken met De Ruijter Specials en Chunks
Over Ons
Producten
Recepten
Historie
Muisjes®
Actievoorwaarden
Instagram
Facebook
Youtube
Home
Recepten
Havermout Pannenkoeken met De Ruijter Specials en Chunks
Havermout Pannenkoeken Met De Ruijter Specials En Chunks
Facebook
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Twitter
Pin it
Pin it
Pin it
Email
Email
Email
AddThis
More
Print
Prep Time
30 min
Ingrediënten:
BEREIDINGSWIJZE
Ingrediënten pannekoeken
75g Brinta
60g bloem
380ml melk
1 ei
1 rijpe banaan
½ tl bakpoeder
50g De Ruijter Chunks
Ingrediënten topping
Griekse (of volle) yoghurt
Fruit naar keuze
De Ruijter Specials Intens Puur hagelslag
Agavesiroop (optioneel)
Bereidingswijze pannenkoeken
Mix alle ingrediënten (behalve de chunks) tot een stevig beslag
Meng de chunks door het beslag
Schep met een (soep)lepel wat beslag in de pan en bak dunne pannenkoekjes in hete boter of olie
Bereidingswijze topping
Werk af met de Griekse yoghurt, het fruit en bestrooi met De Ruijter Specials Hagelslag (Intens Puur)
Genieten maar!
Description marked
Home
Site Map
Winactie
Werken bij De Ruijter
Goed Genieten
Privacy
Disclaimer
Foodservice
Contactgegevens
Afmelden
Home
Site Map
Winactie
Werken bij De Ruijter
Goed Genieten
Privacy
Disclaimer
Foodservice
Contactgegevens
Afmelden